Snelle prijsopgave

Pakketten
verzenden

Bereken uw prijs

Pallets
verzenden

Bereken uw prijs

Pakketten verzenden

Pallets verzenden

Track & Trace Via Track & Trace kunt u uw zending eenvoudig online volgen. Mocht u de ontvanger of verzender zijn, in beide gevallen kunt u via het invullen van het bij u bekende Track & Trace nummer van bijna iedere vervoerder de status van uw zending zien. Alleen bij het invoeren van een Track & Trace code van TNT wordt u automatisch doorverwezen naar hun websites. Daar dient u de code nogmaals in te voeren, zodat u uw zending kunt traceren.

Traceer uw zending

Over ons

Via Balder Logistiek is het mogelijk om snel en makkelijk een pakket of pallet te versturen. Afhankelijk van uw wensen, zoekt Balder Logistiek de meest gunstige of snelste optie voor de beste prijs.
Meer over ons

Onze klanten

Inmiddels werken wij voor meer dan 3.000 klanten in Nederland, maar ook internationaal. Daar zijn wij best trots op! Daarom delen wij ook graag een aantal referenties. Referenties van onze klanten 

Waarom Balder Logistiek?

Balder Logistiek zoekt altijd de beste optie voor de beste prijs. Dat kan omdat Balder Logistiek nauw samenwerkt met gerenommeerde transporteurs. USP'S

Laatste blogartikelen

- Op vakantie, doorwerken of ontstressen
- Wel of niet bloggen, dat is mijn vraag!

Bekijk alle blogartikelen

De Balder kar op reis

Ieder kwartaal is onze Balder kar op reis. De kar trekt door heel het land en komt in verschillende plaatsen terecht. Het blijft elke keer een verrassing waarmee de kar gevuld wordt.  

Dit keer is de Balder kar gevuld met tassen van onze klant Pacor Pamero. Zij zijn leverancier van op maat gemaakte lederwaren en tassen. Met dank aan Pacor Pamero maak je dit keer kans op een tas naar keuze uit de Balder kar. 

Dus wil jij kans maken op een ontzettend gave tas van Pacor Pamero? En denk jij te weten waar de kar zich nu bevindt? Het enige wat je hoeft te doen is  voor eind juni een berichtje achterlaten op onze Facebook!

Raad de plaats & win een tas ! 

De website in een nieuw jasje!

Welkom op de nieuwe Balder Logistiek website. Wat is anders en wat is nieuw? Onze nieuwe website bevat alle informatie die u van ons gewend bent en biedt nu ook de mogelijkheid eenvoudige track en trace van pallets en pakketten, kennis maken met ons team, een inlog voor vaste klanten, op de hoogte blijven via de Balder blog en nog veel meer.

Wij hopen natuurlijk dat iedereen net zo tevreden is met onze nieuwe website als wij. Heb je opmerkingen of tips? Mail dan naar robinklabbers@balderlogistiek.nl of bel ons!