Snelle prijsopgave

Pakketten
verzenden

Bereken uw prijs

Pallets
verzenden

Bereken uw prijs

Pakketten verzenden

Pallets verzenden

Snelle prijsopgave

Pakketten
verzenden

Bereken uw prijs

Pallets
verzenden

Bereken uw prijs

Pakketten verzenden

Pallets verzenden

Track & Trace Via Track & Trace kunt u uw zending eenvoudig online volgen. Mocht u de ontvanger of verzender zijn, in beide gevallen kunt u via het invullen van het bij u bekende Track & Trace nummer van bijna iedere vervoerder de status van uw zending zien. Alleen bij het invoeren van een Track & Trace code van TNT wordt u automatisch doorverwezen naar hun websites. Daar dient u de code nogmaals in te voeren, zodat u uw zending kunt traceren.

Traceer uw zending

Over ons

Via Balder Logistiek is het mogelijk om snel en makkelijk een pakket of pallet te versturen. Afhankelijk van uw wensen, zoekt Balder Logistiek de meest gunstige of snelste optie voor de beste prijs.
Meer over ons

Onze klanten

Inmiddels werken wij voor meer dan 3.000 klanten in Nederland, maar ook internationaal. Daar zijn wij best trots op! Daarom delen wij ook graag een aantal referenties. Referenties van onze klanten 

Waarom Balder Logistiek?

Balder Logistiek zoekt altijd de beste optie voor de beste prijs. Dat kan omdat Balder Logistiek nauw samenwerkt met gerenommeerde transporteurs. USP'S

Laatste blogartikelen

- De Consumentus Digitalis
- Pff, we groeien hard
- Op vakantie, doorwerken of ontstressen

Bekijk alle blogartikelen

Steun jij ook in deze strijd?

Op 6 september 2015 gaan twee van onze toppers meedoen aan de Amsterdam City Swim. Lottie en Martine zwemmen dan 2 kilometer door de Amsterdamse grachten. Dit alles doen zij voor de stichting ALS.

Deze stichting maakt zich hard voor de mensen die leiden aan de ziekte ALS. ALS is één van de meest ernstige en invaliderende aandoeningen van het zenuwstelsel. Nederland telt op dit moment ongeveer 1500 patiënten. Gemiddeld overlijden er elk jaar 500 patiënten en komen er 500 bij. Hoewel er wereldwijd onderzoek wordt gedaan naar de ziekte, is de oorzaak tot op heden onbekend.

Wil jij hier ook graag een steentje aan bijdrage en samen met Lottie en Martine de stichting steunen? Doneer dan snel aan Martine of Lottie

Wil jij kaartjes voor het Nederlands Eftal winnen?

Morgenavond 3 september speelt het Nederlands eftal een kwalificatie wedstrijd voor het EK 2016 tegen IJsland. Dit zal plaats vinden in de Amsterdam Arena. 

Balder Logistiek heeft voor deze wedstrijd nog twee kaarten beschikbaar. 

Wil jij erbij zijn en ben je klant van ons? Vertel ons waarom je erbij wilt zijn en win twee kaarten voor de wedstrijd morgenavond.

Bericht ons op facebook of stuur ons een mail.

 

 

 

 

Kom jij ons aanmoedigen zondag?

Aanstaande zondag 6 september zal ons team weer stralen bij het Vennep Flyers bedrijventoernooi.

Om 10:00 starten wij met onze eerste wedtrijd tegen andere bedrijventeams. De dag sluiten we af met een prijsuitreiking om 17:15. Wij gaan natuurlijk voor de grootste beker, maar ook voor heel veel plezier op deze dag. 

Kom gerust een kijkje nemen zondag, wij vinden het leuk als je ons komt aanmoedigen! Iedereen is welkom op deze leuke dag!

Wil je liever zelf meedoen? Vanavond spelen wij een oefenwedstrijd en wij zijn nog opzoek naar een softbaltopper! Laat het ons gerust weten.